Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 28 martie 2023

Eugenia Godja: Instanta a scos din circuitul administrativ un om de mare valoare

Primari Baia Mare

Primari Baia Mare

POLITICIENI DECEPTIONATI. Politicienii maramureseni sunt stupefiati de felul in care Cristian Anghel a fost scos din politica si administratie. Cu toate ca majoritatea politicienilor din judet se asteptau la admiterea cererii contestatiei in anulare a executarii pedepsei, care a fost formulata de Anghel, veridctul a fost altul. Sentinta magistratilor de la Curtea de Apel Cluj, il trimit pe Anghel inapoi dupa gratii. In opinia politicienilor, atat cei liberali, cat si din alte partide, printr-o astfel de decizie, Maramuresul si implicita Baia Mare au de pierdut – atat pe plan administrativ, cat si politic.

 

„Nu pot sa spun decat ca mi-a generat stupoare, deceptie si ma regasesc mai greu inclusiv ca om. Am fost extrem de sigur ca azi va fi o alta hotarare care sa vina in prelungirea a ceea ce a dispus Curtea de Apel in urma cu o saptamana”, a declarat Vasile Berci, deputat PNL de Maramures.

 

Chiar si liderii altor partide isi exprima regretul fata de situatia cu care se confrunta Cristian Anghel. „Eu regret enorm de mult ca instanta nu a putut lua o alta decizie. Nu-mi permit sa comentez o hotarare luata de instanta pentru ca nu cunosc dosarul. Oricum, eu spun ca a fost scos din circuitul administrativ un om de mare valoare si numai atat: omul de la care in planul administrativ avea ceva de invatat”, a declarat Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures.

 

„Este incredibil ce se intampla si nu am cuvinte. Nu pot sa dau mai multe declaratii acum, pentru ca totul e „la cald”, „la fiebinte chiar” si nu vreau sa ma hazardez in declaratii”, a declarat Mircea Dolha, primar interimar al municipiului Baia Mare.

 

In ceea ce priveste viitorul Primariei Baia Mare,  Dolha a precizat: „Bineinteles ca intotdeauna exista viata si dupa astfel de evenimente neplacute. La Primaria Baia Mare lucrurile se vor derula in mod normal; intr-o stare de normalitate, atat cat se poate. E clar ca toti cei care pana acum faceau o campanie ascunsa, de maine vor intra intr-o campanie electorala fatisa si in mod sigur vom asista la tot felul de lupte”, a precizat Dolha.

Reader Feedback

2 Responses catre “Eugenia Godja: Instanta a scos din circuitul administrativ un om de mare valoare”

  1. dacian spune:

    Normal ca sunt stupefiati pentru ca stiu ca mai urmeaza si altii

  2. ioana spune:

    Eu cred ca e dosar politic si ca intentionat au vrut sa/l scoata din administratie. Anghel e cel mai bun politician din judet, dupa regretatul Liviud Doru Bindea.

Lăsaţi un răspuns