Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 3 mai 2024

Magistratii l-au trimis pe Cristian Anghel in puscarie

Cristian Anghel

Cristian Anghel

VERDICT. Magistratii Curtii de Apel Cluj au decis: respingerea contestatiei.  Acesta este verdictul pe care l-au dat la contestatia in anulare a executarii pedepsei de doi ani si jumatate cu inchisoare la care a fost condamnat Cristian Anghel. Acesta a fost acuzat de abuz in serviciu, in forma continuata, iar sentinta a fost data de Magistratii Curtii de Apel.

 

Contestatia in anulare a fost judecata in urma cu o saptamana, insa sentinta a ramas in pronuntare. Pentru a afla ce au decis magistratii dupa o saptamana de deliberari, Anghel a fost nevoit sa mearga astazi la Cluj pentru comunicarea sentintei.

 

Pentru a primi verdictul, Cristian Anghel a fost nevoit sa astepte pana s-au judecat 13 cauze: infractiuni la regimul circulatie, lipsire de libertate, vatamarea corporala, ultraj, furt calificat.  Dupa aceste cauze, Anghel, insotit de avocati, a fost chemat in fata magistratilor pentru a afla sentinta.

 

Astfel, in baza sentintei de astazi, Cristian Anghel va trebui sa se intoarca in puscarie, decizia fiind definitiva.

 

Verdictul dat astazi de Curtea de Apel Cluj ar putea fi anulat daca Inalta Curte de Casatie si Justitie admite cererea de stramurare a cauzei la o alta instanta din tara. Aceasta cerere va fi analizata in 28 mai.

Lăsaţi un răspuns