Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Consiliul Local a votat: vrea Centrul Antidrog in loc de gradinita

Consiliul Local Baia Mare

Consiliul Local Baia Mare

ALBA- NEAGRA. Retragerea dreptului de folosinta gratuita a Centrului de Prevenire si Consiliere Antidrog a fost luat in discutie de mai multe ori, dar situatia a ramas neschimbata. La sedinta ordinara de astazi, un proiect de hotarare care face referire la acest lucru a figurat pe ordinea de zi, dar, cand au inceput dezbaterile, proiectul a fost retras. Initiatorul lui, viceprimarul Istvan Ludescher, cel care a preluat si atributiile primarului, a cerut ca proiectul sa fie retras, explicand faptul ca a fost indus in eroare in momentul in care l-a propus.

 

Centrul functioneaza din 2006 intr-un imobil cu Cresa nr. 3 din Baia Mare. Cu toate ca in Baia Mare locurile in creste si gradinite sunt extrem de limitate, ceea ce au aratat unii consilieri si in sedinta de astazi, jocurile s-au facut astfel incat, Centrul sa-si poata continua activitatea in spatiul Cresei. Justificarea: Consiliul Local a incercat rezilierea contractului de comodat, dar nu a oferit nimic in schimb.

 

Retragerea de pe ordinea de zi a proiectului, a fost justificata de  Ludescher prin aparitia unor elemente noi de la data initierii proiectului. „Am aflat ca acel contract de comodat expira doar la anul”, a punctat viceprimarul care a preluat si atributiile primarului.

Lăsaţi un răspuns