Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Mircea Ursache – presedinte interimar al PSD Maramures

Mircea Ursache, presedinte interimar

Mircea Ursache, presedinte interimar

„ZINITURA” IN FRUNTEA PSD. „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca” – asta spun social-democratii maramureseni dupa schimbarile aparute in fruntea organizatiei judetene. A declarat in repetate randuri ca vrea functia de presedinte al PSD Maramures si a obtinut-o. Este vorba de Mircea Ursache, fost presedinte AVAS si, insarcinat de Mircea Geoana in campania pentru alegerile prezidentiale sa se ocupe de coordonarea campaniei electorale in Maramures. Acesta a ajuns in fruntea organizatiei PSD Maramures, insa nu a fost ales prin vot, ci a fost numit. Ursache este presedinte interimar al PSD Maramures pana la organizarea Conferintei Judetene de alegeri, decizia fiind luata astai in sedinta Biroului Permanent National al partidului.

 

Mircea Ursache are 56 de ani si  in 2009 a preluat sefia Autoritatii pentru Valorificare Activelor Statului (AVAS), dupa ce in intervalul 2002-2009 a fost director general al SC World Trade Center Bucuresti SA,iar in periada 2003 – 2004 a mai avut un mandat de presedinte AVAS.

 

Dupa indeplinirea sarcinilor de coordonator al campaniei electorale pentru prezidentialele de anul trecut, acesta a ramas in Maramures. In luna februarie a acestui an, Ursache s-a transferat de la PSD Bucuresti la PSD Baia Mare.  

 

Numirea lui Ursache in functia de presedinte interimar al PSD Maramures este confirmata de senatorul PSD de Maramures, Sorin Bota care a oferit cateva informatii cu scop de a clarifica situatia confuza privind conducerea filialei judetene a partidului. „Precizez faptul ca Biroul Permanent National a decis  in urma demisiilor inregistrate, numirea ca interimar doar a presedintelui organizatiei, nu a intregului Birou Executiv de conducere al PSD Maramures”, a precizat Bota.

 

Senatorul a mai subliniat ca acea lista despre care s-a vehiculat ca a fost trimisa la nivel central si pe care figureaza numele celor dornici sa coordoneze activitatea organizatiei judetene nu a fost luata in discutie la sedinta BPN de astazi.

Lăsaţi un răspuns