Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Meci amical intre CS Fan Sport si ASCO

SIGLA CS FAN SPORT

SIGLA CS FAN SPORT

AMICAL. Echipa de fotbal C.S. Fan Sport Baia Mare, a sustinut in 18 iunie 2010, de la ora 18.00, primul meci din acest an, pe terenul din Recea, cu echipa ASCO Baia Mare, care este alcatuita din jucatori cu multa experienta, sapte dintre acestia fiind componenti ai echipei Viitorul Coltau care este pe primul loc in campionatul judetean de fotbal, rezultatul jocului fiind 2-3.

 

Din echipa ASCO a facut parte si jucatorul Colar Stefan, care in calitate de antrenor al echipei Somesul Ileanda a reusit promovarea cu aceasta, in Liga  a III- a.

     

Meciul s-a desfasurat pe un teren imbibat cu apa, insa ambele echipe au desfasurat un joc placut, cei mai buni fiind componentii echipei ASCO, care au vrut sa demonstreze ca nu degeaba sunt pe primul loc in campionatul judetean de fotbal.

       

Scorul s-a deschis repede, in minutul 10 un jucator cu experienta de la ASCO, cade „fulgerat” in careu si arbitrul Gheghis acorda 11 m, transformat de Bancila.(0-1), iar in minutul 40 inscriu tot cei de la ASCO prin Maghiari(0-2).

      

Dupa pauza jucatorii de la Fan Sport, in urma unor schimbari inspirate facute de antrenorul Marchis, reusesc sa egaleze scorul la 2-2, prin golurile inscrise de Barbus in min.60 din lovitura de la 11 m si Mare in min. 78, insa cei da la ASCO avindu-l in teren pe jucatorul cu mare experienta Aurel Azoitei, acesta a reusit golul victoriei in minutul 90, printr-o lovitura directa de la 20 m.

        

Echipele:CS Fan Sport:Vasilescu, Miclaus, Butean, Silaghi, Cardos, Mare, Radu, Roman, Barbus, Gavrila si Reznek .Au mai jucat:Pustai, Ciolte, Popescu, Marchis, Iacob si Nemes.Antrenor Ioan Marchis.

                    

ASCO:Grosan, Dan, Mayer, Colar, Sfara, Mal, Hogas, Balint, Azoitei, Bancila si Magiari.Au mai jucat:Man, Pop D., Both, Pop S., Ianos, Pop R., Somcutean, Contiu si Marchis F..Antrenor Mayer Robert.

                      

Arbitraj asigurat de Gheghis Daniel.

           

Repriza a treia a continuat cu mici si bere la o pensiune din Recea, unde din cauza unor comentarii la adresa arbitrului, jucatorul Barbus de la Fan Sport a primit cartonas galben.

Lăsaţi un răspuns