Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

TEL VERDE pentru semnalarea neregulilor la bacalaureat

MASURI. Noutate pentru organizarea examenelor de bacalaureat din acest an. De curand, ministerul Educatiei a pus la dispozitia elevilor si a parintilor o linie telefonica gratuita pentru semnalarea neregulilor sau abuzurilor. Masura este considerata ca fiind o continuare a preocuparilor pentru buna organizare a examenului de bacalaureat.

 

La Cabinetul ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, a fost deschisa linia TEL VERDE 0800801100 (telefon gratuit), la care cetatenii pot semnala toate neregulile aparute in organizarea si derularea examenului de bacalaureat.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului reaminteste parintilor ca examenul de bacalaureat este gratuit pentru elevii clasei a XII-a si roaga elevii si parintii sa semnaleze la numarul amintit orice situatie in care se solicita bani pentru organizarea examenului sau pentru protocol.

Linia de telefon 0800801100 va fi disponibila zilnic, pe toata durata desfasurarii examenului, intre orele 9-19, incepand de astazi, 22 iunie 2010.

Lăsaţi un răspuns