Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Oferta de sarbatori pentru consumatori: foi de cremes cu muste presate

foi cu muste

foi cu muste

Foi de cremes cu muste presate – asta ofera un supermarket din Baia Mare consumatorilor pentru Revelion. Mustele ar fi putut ajunge in meniul pregatit pentru noaptea dintre ani daca un cumparator nu observa pe ce a dat banii. Acesta s-a adresat Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) si a le-a aratat comisarilor pe ce a dat banii.

Comisarii CJPC Maramures au primit, in aceste zile, o sesizare privind calitatea produselor comercializate de unul dintre supermarket-urile din Baia Mare. Reclamatia a fost depusa de un consumator nemultumit de „ingredientele” pe care le-a gasit in foile de cremes cumparate. „Am primit o reclamatie privind niste foi de cremes care contin muste presate, in aluat. Comisarii s-au deplasat la supermarket si au verificat si alte cutii cu foi de cremes expuse pe raft”, a declarat Olivia Ardelean, comisar sef adjunct CJPC Maramures.

Din fericire nu s-au mai gasit muste si in alte preparate de acest gen. Totusi, agentul economic a fost sanctionat. Acesta a primit o amenda, valoarea acesteia fiind de 2.000 de lei. Reprezentantul CJPC a mai subliliat ca producatorul acestor foi de cremes este din Targu Mures, iar CJPC Maramures nu poate actiona decat pe raza judetului nostru, aceasta este si cauza pentru care a scaptat de sanctiune.

Lăsaţi un răspuns