Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Bani donati de tinerii din PDL pentru diminuarea efectelor crizei

Vlad Onet, PDL

Vlad Onet, PDL

Democrat-liberalii maramureseni s-au conformat la dispozitiile trasate de liderii partidului pentru a face donatii pentru inlaturarea efecvtelor crizei economice. Cei cu „mana lagra” si care nu au optat pentru anonimat, fiind de acord cu publicarea datelor privind identitatea sunt tinerii din PDL. Acestia au donat, inca din vara anului trecut, lunar, bani proveniti din indemnizatiile pe care le-au obtinut in urma activitatilor desfasurate in calitate de membrii ai Consiliilor de Administratiei la diferite societati.

Pe lista publicata de Ministerul Finantelor Publice privind sumele donate pentru diminuarea efectelor crizei economice, in fiecare luna, se regasesc din reprezentanti ai tineretului democrat-liberal din Maramures. Este vorba de Vlad Ont, presedintele organizatiei judetene a tineretului din PDL si totodata director adjunct al Oficiului Judetean de Posta Maramures, precum si Mihai Onisei. Fiecare au donat lunar cate 255 de lei. „Am contribuit lunar la acest fond, pentru ca legea e lege pentru toti. Suma nu este atat de mare, dar, daca fiecare contribuim se aduna. Atat eu cat si Onisei am donat parte din indemnizatia pe care o primim de la Romplumb, societate din a carui Consiliu de Administratie facem parte”, a declarat Onet.

Pe lista celor care isi doneaza lunar salariile sau parte din venituri se regaseste si presedintele tarii, contributia lunara a acestuia fiind de aproximativ 5.000 de lei. Numai in luna decembrie, in contul deschi pentru cei care doresc sa contribuie la diminuarea efectelor crizei, au intrat 619.910 lei, dintre care 555.875 lei au fost donate de persoane care nu au dorit sa li se faca publica identitatea.

Lăsaţi un răspuns