Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Dolha eliminat din evidentele PSD

Partidul scoate documente pentru a justifica excluderea

Mircea Dolha

Mircea Dolha

Mircea Dolha nu mai este membru PSD si nici sprijin politic nu mai are. Asta reiese din documentele care au fost facute astazi publice de catre conducerea organizatiei judetene. Prin purtatorul de cuvant, PSD Maramures a facut publice documentele care stau la baza excluderii lui Dolha din PSD si care confirma faptul ca decizia nu mai poate fi atacata. Este vorba de adresele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala, documente care poarta semnatura lui Dan Sova, datate in urma cu doua zile si avand acelasi numar de inregistrare. Unul dintre documente este adresat Consiliului Local Baia Mare, iar celalalt organizatiei judetene a PSD.

In cele doua adrese se precizeaza faptul ca Dolha nu mai este membru PSD, conform deciziei luate de Biroul Permanent Judetean in 11 noiembrie si confirmata de Comitetul Executiv al PSD, precum si la faptul ca i-a fost respinsa contestatia depusa in urma sanctiunii. Documentul mai face referire si la faptul ca urmare a „tulburarilor” produse de catre Dolha, Biroul National si Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala au cerut Comisie judetene hotararea, nefiind sesizat niciun element de incalcare a statului PSD.

Liderii PSD si-au uitat zilele

Tot astazi, intr-un comunicat al PSD Maramures se arata ca printr-o adresa din 6 ianuarie, conducerea organizatiei judetene a cerut Consiliului Municipal Baia Mare sa ia act de faptul ca Dolha nu mai este membru PSD si a cerut retragerea calitatii acestuia din functia de consilier local. In motivare se face referire la mai multe documente, printre care si unul emis abia in 11 ianuarie, act care vizeaza avizarea (validarea) respingerii contestatiei de catre Comisia Nationala de Arbitraj.  Dupa o astfel de „salata de cifre”, in comunicatul PSD se mai puncteaza si faptul ca Statutul PSD a fost respectat in toate deciziile de sanctionare a lui Mircea Dolha.

Toate aceste documente au fost facute publice, sub semnatura lui Dan Sova, presedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala, in conditiile in care aceasta comisie nu s-a intranit de mai bine de o luna.

Lăsaţi un răspuns