Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Vasile Vlasin risca sa fie sanctionat de PDL

Vasile Vlasin

Vasile Vlasin

Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PDL Maramures s-a intrunit in dupa-amiaza zilei de joi pentru a analiza situatie din organizatie si pentru a discuta despre proiectele pentru acest an. Un punct distinct pe ordinea de zi a fost si situatia generata de consilierul local PDL, Vasile Vlasin. Gheorghe Marian, secretar PDL Maramures a declarat ca situatia a fost generata de faptul ca Vlasin este membru PDL si a anuntat ca vrea sa candideze pentru functia de primar a municipiului Baia Mare, in alegerile partiale, si chiar a demarat c]teva actiuni in scop de promovare, insa fara sa aiba acordul partidului.

„La sedinta BPJ s-a decis ca situatia si actiunile demarate de Vasile Vlasin sa fie analizata de catre Biroul Permanent Local al PDL Baia Mare, organizatie din care face parte. Acesta este organismul care va decide daca se impune aplicarea unei sanctiuni”, a declarat Marian.

Secretarul PDL a subliniat ca in cadrul sedintei BPJ s-a facut o analiza a activitatii sefilor de institutii deconcentrate care sunt membrii ai partidului. De asemenea, membrii BPJ au reconfirmat sustinerea organizatiei judetene a PDL pentru functia de country manager, post care urmeza sa fie ocupat de Constantin Bolos, insa asta doar dupa ce Consiliul Judetean Maramures isi va da girul pentru ocuparea functiei.

Lăsaţi un răspuns