Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Plombari si reparatii pe drumurile judetene

Traficul rutier in conditii de iarna pe drumurile din Maramures. Poleiul da de furca drumarilor, acestia fiind nevoiti sa intervina pentru a imprastia material antiderapant. Reprezentantii Comitetului judetean de iarna sustin ca temperaturile scazute au favorizat formarea poleiului in zonele de deal si munte, fiind inregistrate astfel de probleme in zona localitatii Basesti, Bogdan Voda, Ieud, Baia Mare si statiunea Izvoare, precum si pe DN 1 C intre Baia Mare si Mesteacan, in zona orasului Seini si pe DN 18, la Sighetu Marmatiei.

Pentru inlaturarea poleiului s-a intervenit cu 20 de utilaje pe drumurile judetene, fiind imprastiate 45 de tone de material antiderapant, precum si pe drumurile nationale. De asemenea, in ciuda temperaturilor scazute si a zilele de sarbatoare, in ultimele zile s-a intervenit pentru plombarea gropilor de pe drumurile judetene. Reprezentantii Comitetului judetean de iarna au precizat ca au facut lucrari de reparatii si plombari pe 150 de metri patrati de drumuri judetene, acestea fiind efectuate in baza contractului care vizeaza intretinerea drumurilor pe perioada de iarna.

Pentru urmatorul interval, meteorologii anunta o usoara incalzire a vremii. Temperaturilor vor urca pana la 4 grade, iar minimele nu vor scadea sub minus doua grade, insa nu vor lipsi precipitatiile mixte care vor favoriza formarea poleiului.

Lăsaţi un răspuns