Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Scrisoare-protest in loc de pichetare

Gabriel Zetea

Gabriel Zetea

PSD Maramures a decis sa renunte la actiunea de pichetare a sediului PDL. Asta nu pentru a trece peste cuvantul lui Ponta care a cerut tuturor organizatiilor judetene sa traga un semnal de alarma pichetand sediile PDL, ci pentru ca, in Maramures, s-a decis sa fie aplicata o alta varianta de protest. Astfel, PSD Maramures a inlocuit pichetarea cu o scrisoare-protest care va fi dusa la sediul organizatiei judetene a PDL si inmanata liderilor partidului.

„Protestam impotriva politiei politice pe care o aplica PDL. Am decis sa nu instigam la ura, dar, tragem un semnal de alarma, astfel incat PDL sa inteleaga ca trebuie sa lase justitia sa-si faca traba”, a declarat Gabriel Zetea, purtator de cuvant PSD Maramures.

Masurile de protest organizate astazi de PSD au fost luate la solicitarea presedintelui de partid, Victor Ponta, care a cerut sa fie pichetate, incepand cu ora 15.00 toate sediile judetene a PDL, urmare a abuzului facut de partidul de guvernamant asupra presedintelui Consiliului Judetean Arges. Arestarea preventiva a acestuia este considerata de liderii PSD un abuz, pus pe seama PDL.

Lăsaţi un răspuns