Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PDL se pregateste de alegeri

Doru Lese

Doru Lese

Parlamentarii PDL au fost invitati la Bucuresti pentru a dezbate mai multe proiecte politice si pentru a stabili prioritatile pentru noua sesiune parlamentara care incepe in 1 februarie. Doru Lese, deputat PDL de Maramures, a precizat ca inca de luni dimineata au avut loc mai multe sedinte, atat in grupurile parlamentare din Senatul Romaniei si Camera Deputatilor, precum si o sedinta a Biroului Permanent National (BPN) al PDL.

„Am avut o intalnire a grupului deputatilor PDL, unde am discutat probleme organizatorice, precum si cateva proiecte legislative prioritare in aceasta sesiune. De asemenea, tot astazi (n. red. luni) a avut loc o sedinta a BPN unde s-a propus convocarea Conventiei Nationale de Coordonare, pentru data de 19 februarie, cand va fi stabilita si data la care vor fi organizate alegeri la nivel central al partidului”, a declarat Lese.

Deputatul PDL a subliniat ca dezbaterile pe linie de partid vor continua si in partea a doua a zilei, pentru seaza zilei de luni fiind stabilita o intalnire comuna intre senatorii si deputatii partidului, la care vor fi prezenti si ministri si premierul Emil Boc si chiar presedintele tarii, unde se vor „bate in cuie” toate prioritatile legislative din noua sesiune parlamentara.

Lăsaţi un răspuns