Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 mai 2023

Utilaj furat si cu seriile sterse

Utilaj furat

Utilaj furat

Politistii de frontiera maramureseni au depistat si indisponibilizat inca un utilaj in valoare de peste 30.000 de euro, despre care se detin date si informatii ca este furat din strainatate. Acesta este al optulea utilaj descoperit de lucratorii IJPF Maramures anul acesta, valoarea estimata a bunurilor fiind de aproximativ 580.000 euro.

In baza unor date si informatii detinute, la nivelul IJPF Maramures a fost organizata o actiune specifica in vederea descoperirii unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate. Astfel, in dupa-amiaza zilei de marti, 1 februarie, politistii de frontiera au identificat la domiciliul lui M.B., din judetul Maramures, un tractor marca  Lamborghini. In urma controlului efectuat s-a constatat ca utilajul avea seriile de sasiu sterse si exista suspiciuni ca acesta este furat din Italia.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de  complicitate la furt si fals material in inscrisuri oficiale, iar utilajul, in valoare de peste 30.000 euro a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

Acestea sunt continuate de catre lucratori din cadrul IJPF Maramures  in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Lăsaţi un răspuns