Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

Nistor Lihet, director pe perioada determinata la Directia Silvica

Directia Silvica Maramures are un nou director economic. Acesta a fost numit pe o perioada determinata, pana cand titularul postului, deputatul Florin Tataru, isi va incheia mandatul de parlamentar. Astfel, incepand de luni, 17 octombrie, functia de director economic a Directiei Silvice Maramures a fost preluata de economistul Nistor Lihet.

Lihet a fost numit pe post printr-o decizie a directorului general al Romsilva R.A. Bucuresti. Intr-un comunicat de presa al Directiei Silvice Maramures se arata ca Lihet va ocupa functia pe perioada mandatului de deputat a economistului Florin Tataru, iar restul conducerii institutiei ramane neschimbata.

Lihet nu este strain de mediul politic, deoarece a cochetat mai multa vreme cu PDL.  Reprezentantii organizatiei judetene a PDL Maramures sustin ca nu culoarea politica a contat in aceasta numire, ci profesionalismul. “Nici nu stiu daca Lihet este membru PDL, daca a avut trodata carnet de partid, insa stiu ca este un om de calitate, foarte bine pregatit. Provine din sistemul bancar, deci are experienta si poate face treaba buna la Directia Silvica, adica este tocmai un om de care aveam nevoie”, a declarat Mircea Man, presedintele PDL Maramures.

Lăsaţi un răspuns