Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Alcool confiscat din masina unui satmarean

contrabanda

contrabanda

Politistii de frontiera maramureseni au descoperit intr-un autoturism 210 litri alcool pentru care conducatorul acestuia nu a putut prezenta documente de provenienta.

 

In cursul zilei de 27 noiembrie, un autoturism condus de Dumitru P., de 51 ani, din localitatea Tirsolt, jud. Satu Mare, a fost oprit pentru control pe DN 18 de catre un echipaj din cadrul I.J.P.F. Maramures – S.P.F. Viseu de Sus.

La controlul efectuat politistii de frontiera au constatat ca in autoturism se aflau 6 recipienti din plastic care contineau 210 litri alcool, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta.

Conducatorul auto a declarat ca alcoolul îi apartine si ca intentiona sa il comercializeze in Viseu de Sus. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, iar întreaga cantitate de alcool a fost ridicata în vederea confiscarii.

Lăsaţi un răspuns