Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 28 octombrie 2020

Alcool confiscat din masina unui satmarean

contrabanda

contrabanda

Politistii de frontiera maramureseni au descoperit intr-un autoturism 210 litri alcool pentru care conducatorul acestuia nu a putut prezenta documente de provenienta.

 

In cursul zilei de 27 noiembrie, un autoturism condus de Dumitru P., de 51 ani, din localitatea Tirsolt, jud. Satu Mare, a fost oprit pentru control pe DN 18 de catre un echipaj din cadrul I.J.P.F. Maramures – S.P.F. Viseu de Sus.

La controlul efectuat politistii de frontiera au constatat ca in autoturism se aflau 6 recipienti din plastic care contineau 210 litri alcool, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta.

Conducatorul auto a declarat ca alcoolul îi apartine si ca intentiona sa il comercializeze in Viseu de Sus. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, iar întreaga cantitate de alcool a fost ridicata în vederea confiscarii.

Lăsaţi un răspuns