Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Incendiu pe 5 hectare la Berchezoaia

Un incendiu de vegetatie uscata s-a anuntat, prin numarul unic de apeluri de urgenta 112, ieri, la orele amiezii, in satul Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului. La fata locului s-a deplasat un echipaj cu o autospeciala cu apa si spuma apartinând Garzii de Interventie Somcuta Mare. Câteva ore mai târziu, incendiul a fost lichidat,  fiind afectate  5 ha de litiera de foioase.

 

Ieri, ora 19:53, echipajul de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare s-a deplasat în municipiul Baia Mare, pe strada Barbu Delavrancea, blocul 19, pentru deblocarea usii de acces a unui pivnite. În interiorul acesteia, era blocat un bolnav psihic, în vârsta de 62 de ani.

 

Azi noapte, la ora 01:22, pompierii Garzii de Interventie Borsa au intervenit pe strada Cimbrului la un incendiu produs la o locuinta si doua anexe. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

 

Subunitatile de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Gheorghe Pop de Basesti“ al judetului Maramures au distribuit apa menajera familiilor afectate de seceta.

Lăsaţi un răspuns