Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Chereches: Il suspectez de scleroza pe Anton Ardelean

Catalin Chereches

Catalin Chereches

“Il rog pe Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, sa-si faca publica pozitia privind Uniunea Social Liberala”, a solicitat Anton Ardelean, vicepresedinte PSD Maramures care este si primar al orasului Tautii Magheraus.

Solicitarea acestuia a fost motivata de atitudinea primarului in perioada campaniei electorale pentru postul de deputat din Colegiul Baia Mare II. “Toti stim de ce ii cer acest lucru. Nu mai vreau sa vad joc dublu< azi sa se afiseze cu unii, iar maine declara ca-i sustine pe altii”, a declarat Ardelean, facand trimitere la persoane care au candidat din partea altor partide decat cele care formeaza USL.

In replica, Catalin Chereches a declarat ca-l suspecteaza pe Anton Arde-lean de scleroza. “Il suspectez de scleroza. I-as recomanda sa se ocupe de administratie si sa lase politica, pentru ca nu prea are abilitati. Nu stiu ce ar vrea acest Anton Ardelean sa mai fac pentru USL. Ar vrea sa le mai zugravesc ceva? In afara de faptul ca muncesc alaturi de colegii mei si de viceprimar nu stiu ce ar mai vrea sa fac pentru USL. Nu stiu pe cine reprezinta Anton Ardelean in USL. Cred ca Ardelean duce lipsa de activitate si tocmai de aceea m-am hotarat acum sa propun colegilor mei sa mergem, in alegeri, pe liste separate, la Tautii Magheraus, si o sa-l sustin cu toata taria mea pe Dorel Iacob pentru functia de primar”, a declarat Chereches.

In ceea ce priveste acuzele ca primarul municipiului Baia Mare s-a afisat in campanie cu alte persoane decat candidatului USL, Chereches a precizat< “De fiecare data, cand voi dori sa fac ceva, voi face si nu ma va opri nimeni decat Dumnezeu”.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Chereches: Il suspectez de scleroza pe Anton Ardelean”

  1. liberalulupeste spune:

    politicianul traseist al anului se viseaza napoleon…daca va sabota iar psd-ul la anul…geoana scrie pe el…tradatorii…

Lăsaţi un răspuns