Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

DNA si-a deschis birou in Baia Mare

PT Maramures

PT Maramures

Numarul mare de dosare i-a determinat pe reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie- Serviciul Teritorial Cluj sa infiinteze un biroul in Maramure. Acesta este functional din 7 noiembrie 2011.

 

Biroul teritorial Baia Mare, are sediul in municipiul Baia Mare, in imobilul apartinand Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, str. 1 Mai. Intr-un comunicat de presa al DNA se arata ca infiintarea biroului s-a facut prin redistribuirea a sase posturi in cadrul Serviciului Teritorial Cluj, statul de personal al DNA, aprobat in conformitate cu HG 665/2010, ramanand nemodificat.
„Decizia de infiintare a biroului a luat in considerare aria teritorial vasta arondata Serviciului Teritorial Cluj, cuprinzand patru judete, fiind determinata de nevoia de a folosi mai eficient resursele umane si materiale, prin reducerea cheltuielilor cu deplasarea si o mai buna organizare a programului de lucru, a transmiterii documentelor, a efectuarii in mod operativ a activitatii de urmarire penala si a celei judiciar penale”, se arata in comunicat.

Lăsaţi un răspuns