Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Taranistii isi cauta partidul in instanta

Comitetul National al PNTCD se va intruni in aceste zile pentru a analiza situatia cu care se confrunta partidul. Taranistii spera ca lucrurile in PNTCD sa intre pe un fagas normal, dupa ce instanta se va pronunta in cauza legata de recunoasterea Congresului la care Victor Ciorbea a fost ales presedinte al partidului. Cu toate ca, in a doua parte a anului trecut, instanta de fond a dat castig de cauza gruparii care l-a ales pe Ciorbea presedinte al PNTCD, aripa Pavelescu si Moisescu au declarat recurs.
“Miercuri se judeca recursul la Curtea de Apel Bucuresti si speram sa primim raspunsul mult asteptat. In sala de judecata vor fi prezenti taranistii veritabili, toti liderii organizatiilor judetene din tara, dar si membrii Biroului National al PNTCD. Nu vor lipsi nici surorile Coposu, fostul presedinte Gheorghe Ciuhandu, dar si Radu Sarbu. Poate asa vom fi credibili si vom avea castig de cauza”, a declarat Gheorghe ªiman, presedinte PNTCD Maramures. Alaturi de ªiman, din delegatia din Maramures va face parte si secretarul organizatiei judetene, Ion Beuca, acesta fiind vicepresedinte in Biroul National al PNTCD.
“Toti cei care vom participa la lucrarile Comitetului National vor fi prezenti si in sala de judecata. Vom arata ca noi suntem taranistii veritabili, iar cei care ne contesta sunt oameni care au fost luati de pe strada de Aurelian Pavelescu si Eugen Moisescu”, a subliniat Siman.

Lăsaţi un răspuns