Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 1 iunie 2023

Filtre rutiere in Pasul Mesteacan, pe Gutai si Prislop

Trafic perturbat pe drumul european- E58, in Pasul Mesteacan. Din cauza zapezii de pe carosabil, circulatia a fost perturbata  intre km 105 si km 106. Limita de judet (Maramures-Salaj) este la km 109, acolo unde este amplasata poarta maramureseana.

 

Prefectul Sandu Pocol a dispus, avand in vedere avertizarea meteorologica cod galben de ninsori ca echipaje ale politiei rutiere si angajati ai sectiei de drumuri nationale sa fie prezenti si sa poata interveni daca situatia o impune, pentru desfasurarea in conditii bune a traficului rutier in pasurile montane cunoscute cu probleme pe timp de ninsoare abundenta (Pasul Gutai, Pasul Prislop, Dealul Mesteacan, Dealul Pietris).

 

In ceea ce priveste situatia de pe E 58 de la limita cu judetul Salaj, autoritatile judetului Maramures au informat ca in zona se aflau inginerul Mircea Pop, fostul sef de sectie de drumuri nationale Baia Mare si un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere Maramures. “Perturbarea traficului rutier a avut loc pe teritoriul judetului Salaj, iar drumarii maramureseni au intervenit cu un autograder pentru a asigura desfasurarea dirijata a circulatiei rutiere de catre politisti, pe un singur sens”, a declarat Dan Buca, purtator de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

 

 

Lăsaţi un răspuns