Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

FOTBAL. Sport Team- amical cu Ungaria

meci amical

meci amical

Luni, 22 octombrie, pe stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, s-a desfasurat partida amicala retur de fotbal dintre echipele Sport Team Baia Mare si Gyulahaza din Ungaria. Scorul final al partidei a fost 5-0, la pauza 1-0, in Ungaria scorul fiind 6-5.

 

Meciul a fost echilibrat in prima repriza datorita faptului ca echipa ungara a avut in teren fosti jucatori cu experienta din ligile superioare ale Ungariei.

 

Cei care au inscris in min. 37 au fost cei de la Sport Team, prin Andrei Costin, care a sutat de la marginea careului de 16 metri in dreapata portarului ungur (1-0), scor cu care se termina prima repriza, desi ambele echipe au mai avut cate doua ocazii de a marca.

Dupa reluarea jocului echipa oaspete nu mai reuseste sa controleze jocul, iar gazdele reusesc sa inscrie de patru ori prin Bogdan Birle in min. 50 si 78, Andrei Costin in min. 60 si Rares Pop Popescu in min. 85, cand dribleaza toata apararea adversa si marcheaza pentru 5-0, scor cu care se termina meciul.

 

La inceputul partidei, echipa gazda a oferit oaspetilor  un album cu Baia Mare, cate un fanion al echipei si o cupa de participare, iar oaspetii au lansat o invitatie pentru participarea la un turneu de fotbal in sala cu 12 echipe care va avea loc in 07-08.12.2012, invitatie acceptata.

 

Arbtrajul a fost asigurat de baimarenii Attila Antal, Csaba Mezei si Istvan Mezei.

 

Echipele:

Sport Team:Radu Pustai, Daniel Lupse, Cristian Bogdan, Vasile Terec(cpt.), Daniel Gheighis, Rares Pop Popescu, Andrei Costin, Sorin Bozantan Alin Gavrila, Norby Zsopko si Daniel Luputi.Au mai jucat:Bogdan Trif, Ioan Mihalka, Eduard Costin, Cristian Barbos, Alexandru Dobai, Adi Costin si Bogdan Birle.Coordonator de la marginea terenului Ioan Marchis.

Gyulahaza:Miklos Toth, Lajos Toth, Bela Molnar, Janos Bunkoczi, Ferenc Petro, Csaba Elek, Istvan Szoke, Jozsef Lelt, Tibor Molnar, Attila Gazdag si Sandor Haga.Au mai jucat:Jozsef Gazdag, Miklos Vesso, Istvan Vincze, Sandor Torok, Istvan Farkas, Zoltan Dudas si Istvan Szentmiklosi.

 

Lăsaţi un răspuns