Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Gheorghe Simon (USL): Am curajul de a spune si puterea de a face

afis gheorghe simon

afis gheorghe simon

“Candidez pentru cetateni. Candidez pentru functia de deputat pentru ca vreau binele comunitatilor din Colegiul uninominal nr. 5 Maramures, binele cetatenilor pe care ma angajez sa-i reprezint cu cinste în Parlamentul Romaniei. Din calitatea de parlamentar voi fi vocea a maramuresenilor din acest colegiu în Camera Deputatilor. Am forta necesara pentru a castiga acest mandat. Am curajul de a spune lucrurilor pe nume si putea de a face”, a declarat Gheorghe Simon, candidat USL pentru functia de deputat în Colegiul uninominal nr. 5.

 

Gheorghe Simon, candidat USL pentru functia de deputat, a organizat mai multe întalniri cu cetatenii din localitatile care formeaza colegiul nr. 5 (orasele Borsa si Viseu de Sus, precum si comunele Bogdan Voda, Botiza, Ieud, Poienile Izei si Viseu de Jos). Este vorba de localitati din Maramuresul voievodal, zona de care Gheorghe Simon este legat. “Maramuresul voievodal înseamna pentru mine acasa. Candidez într-un colegiu din aceasta zona a judetului. De aici pornesc la drum spre Camera Deputatilor, un drum care trece pe la fiecare cetatean din colegiu, pe la fiecare administratie locala. Cunosc nevoile oamenilor si prioritatile administratiilor locale. Stiu ca sunt probleme legate de infrastructura, lipsa locurilor de munca, stiu ca se poate face mai mult pentru dezvoltarea turismului, pentru sprijinirea agricultorilor si cred ca îmbinand experienta celor din administratia locala cu profesionalismul parlamentarului lucrurile vor merge bine.

 

De aceea va chem sa fiti alaturi de USL, alaturi de Gheorghe Simon- deputatul tau. Trebuie sa strangem randurile, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie sa alegeti bine, pentru binele vostru. Mizez pe simtul dumneavoastra civic, pe capacitatea de reflectie, pe puterea de a decide întelept. Contez pe votul tau! Conteaza pe mine!

 

Gheorghe Simon- candidat USL pentru functia de deputat

Gheorghe Simon- pozitia numarul 2 pe buletinul de vot

Gheorghe Simon- deputatul tau

Lăsaţi un răspuns