Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Accident cu masina Institutiei Prefectului

interventie smurd

interventie smurd

Aseară, în municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a decedat iar alte trei au suferit leziuni corporale uşoare.

Accidentul s-a produs in jurul orei 20.29, iar la volanul masinii care a provocat accidentul se afla baimareanul Pavel H., în vârstă de 56 de ani, acesta fiind angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Liviu Titus Pasca.

 

Pavel H. a condus un autoturism, proprietatea Instituţiei Prefectului Maramureş, pe strada Andrei Mureşanu, dinspre strada Gheorghe Şincai înspre strada Piaţa Izvoarele. În dreptul imobilului nr. 19 a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 24 de ani din Târgu Lăpuş. În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 56 de ani a decedat iar tânărul de 24 de ani şi doi pasageri în maşina condusă de acesta au suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorii auto nu purtau centura de siguranţă în momentul producerii evenimentului rutier.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest pe şoferul din Târgu Lăpuş şi au constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost recoltate probe biologice de la ambii conducători auto în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

De asemenea, reprezentantii guvernului in teritoriu au demarat o ancheta interna pentru a stabili imprejurarile in care angajatul cabinetului parlamentar a ajuns la volanul autoturismului ce apartine Institutiei Prefectului.

Lăsaţi un răspuns