Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Emil Marinescu raspunde de PNL Baia Mare

Decizia privind validarea alegerilor din PNL Baia Mare va fi luata la sfarsitul acestei saptamani si, pana atunci, Emil Marinescu ramane presedinte interimar al organizatiei municipale, sustine Ovidiu Nemes, presedinte interimar al PNL Maramures. Acesta a mai aratat ca la nivelul de Birou Politic Judetean (BPJ) al PNL s-a format o comisie care va face o analiza privind modul de organizare si desfasurare a Adunarii Generale de alegeri din PNL Baia Mare. Comisia este formata din Liviu Titus Pasca, senator PNL, Cristian Anghel, secretar coordonator si Cristian Niculescu Tagarlas, purtator de cuvant al organizatiei judetene.

 

Pana la luarea unei decizii privind validarea alegerilor din PNL Baia Mare, Emil Marinescu ar trebui sa se ocupe de organizatia municipala. Acesta spune ca si-a incheiat mandatul odata cu finalizarea procesului de alegeri. „Am avut mandat pentru functia de presedinte interimar al PNL Baia Mare, avand sarcina de a organiza alegeri. La sfarsitul saptamanii trecute ar fi trebuit sa se ia o hotarare privind validarea sau invalidarea lor, insa decizia a fost amanata. Asteptam decizia celor din BPJ”, a declarat Marinescu.

Decizia privind alegerile din PNL Baia Mare va fi luata la sfarsitul acestei saptamani, dupa ce BPJ va analiza raportul comisiei, a subliniat Ovidiu Nemes. „In caz de invalidare a alegerilor BPJ trebuie sa vina cu o propunere pentru functia de presedinte interimar, decizia urmand a fi luata in sedinta Delegatiei Permanente a partidului. Mandatul acestuia ar trebui sa fie unul de durata, pana in anul 2015 deoarece, in conformitate cu prevederile Statutului PNL, nu se pot organiza alegeri interne cu sase luni inainte si dupa un ciclu electoral”, a conchis Nemes.

Lăsaţi un răspuns