Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Un diplomat englez s-a sinucis in Baia Mare

Sinucidere in Baia Mare.

Hotelul Mara
Hotelul Mara

Un diplomat englez s-a aruncat de la etajul VII al unui hotel. Incidentul s-a inregistrat de putina vreme.

 

Un barbat s-a aruncat de la erajul VII al hotelului “Mara” din Baia Mare. Echipajele medicale au fost solicitate si l-au resuscitat, dar efortul lor a fost zadarnic.

 

Barbatul,in varsta de 47 de ani, este din Marea Britanie si s-a cazat la hotel in seara zilei de 14 ianuarie. Acesta si-a exprimat dorinta de a fi cazat la ultimul etaj. Barbatul trebuia sa paraseasca astazi hotelul, dar si-a prelungit sederea cu inca o zi.

 

In prima parte a zilei de azi a fost vazut de mai multe persoane din zona hotelului ca se balansa pe balustrada balconului. Acestia au sunat la 112, dar echipele de interventie au ajuns dup ace barbatul s-a aruncat.

Medicii sositi la fata locului l-au resuscitat, insa nu au mai putut sa faca nimic pentru acesta.

Surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au precizat ca barbatul este atasat al Ambasadei Marii Britanii in Romania si, potrivit politistilor, acesta a lasat un bilet de adio adresat familiei prin care si-a motivat gestul sinucigas.

Anton Rohian, prefectul judetului, banuieste ca este vorba de o vizita privata a diplomatului englez in Baia Mare. Prefectul sustine ca, pe perioada sederii diplomatului in Maramures, acesta nu s-a intalnit cu reprezentanti ai administratiei judetene, a Institutiei Prefectului sau a Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniu.

 

 

Lăsaţi un răspuns