Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Vizita lui Constantin in Maramures a fost amanata

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a fost invitat in Maramures pentru a participa la lansarea noului Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) insa si-a amanat vizita.

Maramuresul este gazda Conferintei Zonale a PNDR. Initial, s-a discutat despre organizarea reuniunii PNDR la Satu Mare, la Conferinta fiind invitat si ministrul Agriculturii. Locul de desfasurare al acestui eveniment a fost schimbat, atributiile privind organizarea revenind celor din Maramures, judet care are  un deputat conservator, iar la carma Consiliului Judetean- un reprezentant al PC, partid din care face parte si ministrul Agriculturii. Vizita oficialului in Maramures a fost stabilita pentru 30 ianuarie, insa aceasta a fost  am]nata. Cornelia Negrut, deputat de Maramures si vicepresedinte al Partidului Conservator la nivel national, a declarat ca ministrul a fost nevoit sa-si schimbe programul din cauza conditiilor meteorologice din tara si a avertizarilor care au intrat in vigoare pentru mai multe judete din tara.

„Vizita a fost amanata, fiind reprogramata pentru luna viitoare. In jurul datei de 20 februarie, ministrul Daniel Constantin va fi prezent in Maramures”, a declarat Cornelia Negrut. Deputatul   PC a mai spus ca in programul vizitei ministrului va fi introdusa si o int]lnire cu reprezentantii administratiei publice locale din Maramures ul istoric, reuniune  care va avea loc la Sighetu Marmatiei.

Lăsaţi un răspuns