Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Cabinetul senatorului Rogojan, transformat in morman

cabinet parlamentar

cabinet parlamentar

Un morman de lucruri puse intr-un colt – asa arata acum cabinetul senatorului Ciprian Rogojan. Zilele trecute, senatorul a trecut de la PDL la Partidul Miscarea Populara (PMP), iar in lipsa unui spatiu in care sa-si amenajeze un nou birou parlamentar, senatorul si-a lasat lucrurile la vechiul cabinet.

Fostii colegi de partid nu au avut rabdare sa-l astepte pe parlamentar sa se intoarca pentru a-si strange lucrurile si le-au mutat intr-un alt birou. Mape, dosare, calculatorul si imprimanta, materiale de birotica, toate au fost stivuite in biroul presedintelui PDL. Au fost puse la colt, iar panoul pe care e gravat numele parlamentarului, insemnele Senatului Romaniei si Stema tarii a fost pus „capac” peste gramada. „Sunt lucrurile senatului, nu ale parlamentarului”, spune Felician Cernestean, presedinte PDL Baia Mare. Acesta neaga ca ar avea vreun amestec in toata povestea. Mai mult, Cernestean spune ca secretara parlamentarului a fost cea care i-a adunat lucrurile si le-a pus la colt. „Cred ca suntem oameni nu animale si trebuie sa ne comportam ca atare. Eu m-am despartit de un partid nu de oameni”, a declarat senatorul Rogojan.

Desi au fost puse la colt, lucrurile parlamentarului au ramas la sediul PDL. „Sunt in cautarea unui spatiu pentru biroul parlamentar. Am vazut cateva si sper ca saptamana viitoare sa rezolv si aceasta problema si sa pot deschide cabinetul parlamentar”, a spus Rogojan.

 

Lăsaţi un răspuns