Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Ioan Maties, in forul de conducere al PMP

Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi-a numit, ieri, echipa de conducere interimară. Formula a fost validată de centru, iar cei care fac parte din forul de conducere au primit deja atribuţii şi sarcini pentru a înfiinţa filialele locale.

Alături de senatorul Ciprian Rogojan, preşedintele interimar al organizaţiei, pe funcţia interimară de prim-vicepreşedinte a fost Ioan Mătieş. De asemenea, Adrian Todoran a preluat funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene, iar vicepreşedinţi sunt Gavril Popa (administrator de spital), Adrian Pop, Adrian Timiş (Borşa), Mirela Cozma (economist). Secretar executiv a ajuns Marcel Bentea (fost preşedinte OTPDL), precum şi Mihai Rad, Răzvan Robaş, Dorin Cozma, Andreea Lupu, George Moldovan, Bogdan Radu Coteţ.

Echipa a început deja munca în teritoriu, la acest sfârşit de săptămână fiind efectuate deplasări în Maramureşul istoric, în vederea înfiinţării unor filiale locale. “La Borşa am avut o întâlnire cu aproximativ 300 de oameni, pentru a discuta despre proiectul politic din care fac parte”, a declarat Rogojan.

Lăsaţi un răspuns