Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Cadouri pentru 50 de copii de la membrii PMP Vişeu de Sus

Copiii au fost în atenţia oamenilor cu suflet mare din Partidul Mişcarea Populară (PMP) din organizaţia Vişeu de Sus. Membrii acestei organizaţii au decis să aducă un strop de bucurie în familiile cu venituri reduse şi să le ofere câte un cadou.

„Măcar zilele de sărbătoare să le fie mai senine, să-i vedem pe copii fericiţi”, a spus Adrian Andreca, liderul PMP Vişeu de Sus, ca o motivare a acţiunii care a fost organizată în pragul sărbătorilor pascale a romano-catolicilor.

cadou pt copil 1

Este vorba de o acţiune în cadrul căreia membrii organizaţiei PMP Vişeu de Sus au oferit cadouri copiilor. Astfel, aproximativ 50 de copii cu vârsta de până la 5 ani au primit produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării. Nu este pentru prima dată când PMP Vişeu de Sus recurge la gesturi caritabile, acţiuni similare fiind organizate şi în anii prefedenţi în preajma sărbătorilor de iarnă sau cele pascale. „PMP Vişeu de Sus îşi continuă acţiunile prin care suntem aproape de locuitorii acestui oraş, nu doar în campanii electorale. Azi, PMP Vişeu de Sus şi-a continuat tradiţia începută în anul 2014 şi, în pragul sărbătorilor Pascale Catolice, am ţinut să aducem o rază de soare în viaţa unor copii mai puţin norocoşi. Este a patra acţiune de acest gen pe care PMP Vişeu de Sus o organizează”, a subliniat Adrian Andreca, preşedinte PMP Vişeu de Sus.

Liderul PMP a ţinut să-i mulţumească Mariei Brana pentru sprijinul şi ajutorul pe care l-a oferit organizaţiei PMP în pregătirea acestei acţiuni.

Lăsaţi un răspuns