Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Fostă angajată a BCR condamnată pentru înşelăciune

Sentinţă în dosarul în care o fostă angajată a unei unităţi bancare din Şomcuta Mare a fost acuzată de înşelăciune. Sentinţa a fost dată, de Judecătoria Baia Mare,  în 10 martie, dar poate fi atacată cu apel.

bcr

În acest dosar, Emilia H., fosta angajată a băncii, a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune. Familiile Ştef şi Erdelyi s-au constituit parte civilă. Dosarul a ajuns, în urmă cu un an, la Judecătoria Baia Mare. În urmă cu o săptămână instanţa s-a pronunţat. Conform instanţei de fond, fosta angajată a unităţii bancare va trebui să execute 3 ani de închisoare şi s-a restituie celor două familii 50.600 USD şi 86.530 de Euro cu titlu de daune materiale.

 

Alt dosar, altă instanţă

 

În instanţă, la Tribunalul Maramureş, mai există un dosar, pe numele fostei angajate a unităţii bancare. În cel de-al doilea dosar, ea este acuzată de săvârşirea infracţiunii de spălare de bani, dosar în care sunt peste 40 de părţi civile. Printre acestea se regăsesc atât persoane fizice, cât şi societatea bancară la care Emilia a lucrat, dar şi Asociaţia agricultorilor din Finteuşu Mare, SC Consumcoop Valea Chioarului, o unitate farmaceutică, dar şi un birou notarial. Un nou termen în acest dosar a fost dat pentru data de 4 aprilie.

 

 

Lăsaţi un răspuns