Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Peste 250 de autovehicule controlate la finalul săptămânii trecute

Peste 250 de conducători auto au fost controlaţi de poliţişti la finalul săptămânii trecute. 13 dintre aceştia au rămas fără permise de conducere iar 178 au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 43 000 de lei.

 Poliţiştii rutieri din Baia Mare, Târgu Lăpuş, Bogdan Vodă şi Groşi au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă pentru a preveni producerea de evenimente rutiere. La una dintre acţiunile organizate pentru combaterea excesului de viteză, poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat în colaborare ci cei de la structura similară din judeţul Satu Mare.

control trafic Pentru a depista şoferii care nu respectă regimul legal de viteză, au fost folosite mai multe autospeciale dotate cu aparatură radar. Astfel, au fost depistaţi şi sancţionaţi aproape 100 de şoferi care conduceau autovehicule cu viteza peste limita legală. De asemenea, alţi 78 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti pentru nerespectarea altor prevederi privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 43 000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute 13 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

 

Lăsaţi un răspuns