Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Medicamente pentru cancer obţinute prin tâlhărie

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 12.05.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor TOLOMEI IOAN ALEXANDRU, FRUNZĂ CONSTANTIN COSMIN şi TOFAN MIHAI, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 11 mai a fost luată faţă de aceştia măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

talharie-catuse-infractorProbatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4 mai, fiind instigaţi de inculpatul Tofan Mihai, inculpaţii Tolomei şi Frunză s-au întâlnit pe raza municipiului Baia Mare cu persoanele vătămate H.I. şi H.S.N.

Prin folosirea unui spray lacrimogen, cei doi le-au deposedat pe acestea de o cantitate de 196 pastile dintr-un medicament utilizat pentru tratarea afecţiunilor cancerigene, cauzându-le un prejudiciu în valoare de 10.500 lei.

La data de 12.05.2016, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns