Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Noemi Vida: UDMR Baia Mare nu a decis pe cine susţine pentru funcţia de primar

UDMR Baia Mare nu are o decizie oficială privind susţinerea unui candidat pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare  la alegerile locale din 5 iunie, susţine Noemi Vida, preşedinte UDMR Baia Mare.

noemi-vidaÎntr-un comunicat de presă, UDMR Baia Mare face precizări privind  declarația și răspunsul pe care Vida l-a dat la întrebarea venită din partea reprezentanților presei privind hotărârea de sprijin în privinţa candidatului la funcția de primar. „Declar că anunțul a fost făcut în nume propriu, bazată pe o situație dinaintea începerii campaniei electorale. Nu am avut mandat pentru noua situație din partea organizației și a colegilor candidați în competiția electorală.

La ora actuală Organizaţia Teritorială UDMR Baia Mare nu are o hotărâre oficială în privinţa candidatului pe care îl va susţine la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Având în vedere seriozitatea situației, respectiv reacția comunității am decis, ca înainte de a formula un răspuns în acest sens, să ne consultăm cu electoratul pe parcusul următoarelor două săptămâni, să vedem care este opinia comunității. Sunt încrezătoare că electoratul UDMR din Baia Mare poate să ia o decizie înțeleaptă având în vedere că UDMR nu are candidat propriu pentru Primăria Baia Mare”, arată Noémi Vida.

Lăsaţi un răspuns