Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Pălinca şi slănina – preferate de hoţii care acţionează în Buciumi

Poliţiştii din Şomcuta Mare desfăşoară activităţi de cercetare în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor care au pătruns prin efracţie în locuinţe şi anexe gospodăreşti de pe raza de competenţă, de unde au sustras diferite bunuri. Asta după ce, în ultima perioadă, persoane necunoscute au pătrus, pe timp de noapte, în mai multe locuinţe din Buciumi. Hoţii au furat slănină, pălincă, produse electrocasnice şi unelte. „Şi puiul pe care-l aveam în frigider l-au luat”, a spus o localnică. „Cred că bani au căutat pentru că mi-au răvăşit toată casa. Toate hainele le-au scos din dulap şi le-au lăsat pe jos, în mijlocul camerei”, a spus o altă femeie.

hot pe geamOamenii sunt îngroziţi şi spun că, dacă oamenii legii nu vor putea gestiona această situaţie (conştienţi fiind că personalul din Poliţia oraşului este insuficient, iar Jandarmeria a desfiinţat postul de la Şomcuta Mare), vor patrula pe timp de noapte până vor pune ei mâna pe nelegiuiţi.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de furt, poliţiştii recomandă populaţiei să nu ofere informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţin sau despre vecini, nici măcar celor care, susţinând că sunt reprezentanţii unor instituţii, nu fac dovada calităţilor lor.

Lăsaţi un răspuns