Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

ACTUALIZARE: Contestaţia lui Cherecheş – soluţionată în defavoarea lui

Verdict in cazul lui Cătălin Cherecheş. Curtea de Apel Cluj s-a pronunţat privind contestaţia la decizia Tribunalului Maramureş, instanţă care a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive a lui Cherecheş – cu controlul judiciar pe cauţiune.

catalin-cherechesJudecătorii de la Curtea de Apel Cluj au considerat că nu sunt îndeplinite condiţiile de punere în libertate pe cauţiune şi au respins contestaţia formulată de avocaţii lui Cherecheş.

Prin încheierea pronunţată de Curtea de Apel Cluj în data de 13 iunie 2016, în cauza privind peinculpatul Cătălin Cherecheş, s-au dispus următoarele: „În baza art 425 1 alin 7 pct 1 lit b Cpp raportat la art 205 Cpp respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul C.C. împotriva încheierii penale 51/CP/07 06 2016 a Tribunalului Maramureş. Obligă inculpatul contestator la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 300 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de azi 13 iunie 2016″, se arată în comunicatul Curţii de Apel Cluj.

 

Lăsaţi un răspuns