Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PNL Sighetu Marmației și-a stabilit principalele obiective politice

Daniela Onița Ivașcu, noul președinte al PNL Sighetu Marmației, s-a apucat de treabă, la scurt timp după numirea în funcție. Prima întâlnire a fost cu Biroul Politic Local, din care fac parte 59 de persoane.

Daniela onita ivascuÎn cadrul ședinței au fost stabilite principalele obiective politice ale filialei locale. Se dorește o deschidere a PNL Sighet pentru a atrage personalități locale în partid, precum și readucerea la matcă a liberalilor care, din diverse motive, nu au activat în ultima perioadă sau au trecut în altă tabără.

Totodată, în cadrul ședinței, s-a stabilit importanța relației directe între aleșii locali și cetățeni. În acest sens, consilierii locali PNL Sighet vor desfășura audiențe cu cetățenii în baza unui program bine stabilit, acestea fiind corelate cu deplasări în teren, pentru a identifica problemele existente și pentru a fi mai aproape de doleanțele cetățenilor. În acest sens a fost realizată o primă deplasare în zona Iapa și Valea Hotarului.

În Consiliul Local, consilierii PNL vor face o opoziție constructivă, dar vor vota toate proiectele importante pentru municipiul Sighet, propunându-și să devină, în acest sens, parteneri serioși și credibili pe scena politică sigheteană, având un singur scop: binele locuitorilor municipiului.

În această săptămână, președintele PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu s-a întâlnit cu Organizația de Tineret (TNL Sighet) și Organizația de Femei (OFL Sighet), asigurându-i de întreaga susținere, disponibilitate și deschidere la dialog. ”Urez succes noului președinte TNL Sighet, Alina Moiș, dar și tinerilor liberali. TNL, OFL și Organizația de Pensionari sunt structuri importante ale PNL Sighet și funcționează ca o echipă unită. PNL Sighet este, cu siguranță, un partid mare, în care primează echipa, competența și valoarea, echipă în care sunt așteptați toți cei care cred în principiile și valorile liberale. Organizația Sighetu Marmației își propune să devină una dintre cele mai importante filiale ale PNL Maramureș”, a declarat președintele PNL Sighet, Daniela Onița Ivașcu.

În perspectiva alegerilor parlamentare, din partea organizației municipale Sighet și-au exprimat intenția de a se afla pe lista candidaților la alegerile din toamnă Daniela Onița Ivașcu, Gheorghe Mihai Bârlea și Vasile Bodnar, persoane care pot reprezenta cu cinste sighetenii în Parlamentul României.

Biroul de presă al PNL Sighetu Marmației

 

 

Lăsaţi un răspuns