Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Afirmaţiile unui maramureşean – subiect de anchetă la Ministerul Economiei

Corpul de control al premierului a început o verificare la Ministerul Economiei a modului în care a fost organizată participarea României la Târgul internațional de produse din industria alimentară Sial Paris.

adrian-hadeanInițiativa corpului de control vine după afirmațiile făcute un maramureşean. Este vorba de Chef Adrian Hădean, care a acuzat Ministerul Economiei pentru eșecul organizării pavilionului național la Sial Paris.

„Nu avem stand al României la Paris, avem câteva standuri mici și mizere împărțite și împrăștiate prin tot târgul asta și mai avem niște reprezentanți ai guvernului care dau vina pe firma organizatoare”, a declarat Hădean într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

„Organizarea acestui pavilion românesc ar fi trebuit să fie în sarcina unei firme, o firmă care a participat la licitație drept unica firmă și care a și câștigat, doar că din partea ministerului Economiei nu a fost nimeni la celălalt capăt să plătească pentru ce a câștigat și ce s-a angajat firma asta că face. Firma a ajuns aici la Paris cu marfa în camion, a stat cu ea două zile în parcare și dacă a văzut că nu plătește nimeni s-a luat și s-a cărat”, a mai spus Adrian Hădean.

 

Lăsaţi un răspuns