Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Plicuri suspecte în maşina unui băimărean

Un băimărean, în vârstă de 27 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu viteză un autoturism. Poliţiştii l-au prins şi au găsit în maşina acestuia mai multe plicuri cu o substanţă susceptibilă a fi canabis.

canabis-in-masinaÎn 10 octombrie, în jurul orei 12.00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Electrolizei, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au înregistrat cu aparatura radar un autoturism care se deplasa cu o viteză de 117 km/h. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi au reuşit prinderea conducătorului auto pe strada Luminişului din Baia Mare. Şoferul a fost identificat şi a fost testat cu aparatul etilotest. S-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului, dar i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau consumului de substanţe psihoactive.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe plicuri ce conţineau substanţă de culoare verzuie, suspecte a fi droguri. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureş au ridicat în vederea confiscării plicurile şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Lăsaţi un răspuns