Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

A apărut ”Reflecţii III – Din caietele Arhiepiscopului Justinian. Caietele 193 şi 194”

A ieşit din tipar volumul ”Reflecţii III – Din caietele Arhiepiscopului Justinian. Caietele 193 şi 194”. Este vorba de ultimul volum pe care l-a văzut integral Î.P.S. Justinian şi pentru care a dat ultimele indicaţii şi binecuvântarea de tipărire cu câteva zile înainte de a pleca să ne aştepte la poarta Raiului.

coperta-reflectii-caiete-193-194-aCartea este o sinteză a celor mai importante gânduri pe care şi le-a notat în Caiete Ahiepiscopul, în perioada 6 martie 2016 – 16 septembrie 2016, la care a adăugat o notă din data de 23 octombrie 2016, scrisă fix cu o săptămână înainte de a începe să se roage pentru noi din cer.

Ca şi volumele anterioare din Reflecţii, cartea aceasta a apărut la Editura Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, iar aceasta are prefaţa semnată de scriitorul Marcel Petrişor.

Cartea poate fi găsită la Magazinul Episcopiei din strada Avram Iancu nr. 5 Baia Mare, la pangarul Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime” din Baia Mare, la Mănăstirea Rohia, precum şi la toate mănăstirile şi bisericile din Episcopie.  Preţul este de 15 lei.
Cartea poate fi comandată şi pe internet, cu plata ramburs, pe adresa: episcopiamaramures@yahoo.com, tel 0262-214.614.

 

Lăsaţi un răspuns