Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 23 octombrie 2020

Direcţia Silvică are un nou director

Pavel Horj şi Ştefan Vasile Bereş (şeful Ocolului Silvic Sighet)  s-au înscris la concursul organizat de Romsilva, pentru postul de director al Direcţiei Silvice Maramureş. Niciunul nu a obţinut punctajul necesar pentru a ocupa postul de director astfel că s-a decis reorganizarea unui nou concurs.

directia silvica maramuresConcursul s-a desfăşurat în 9 noiembrie, însă de această dată, pe lângă Bereş şi Horj, în competiţie s-a mai înscris un candidat. Este vorba de Indrei Dumitrean, fost şef al Ocolului Silvic Târgu Lăpuş. Aceasta a fost declarat ADMIS având punctajul cel mai mare.

Trei zile este termenul de depunere a contestaţiilor, iar dacă rezultatul nu va fi contestat, urmează validarea şi numirea lui Dumitrean, în funcţia de director al Direcţiei Silvice Maramureş.

 

Ioan Sopoian, fostul director al Direcţiei Silvice Maramureş, a fost schimbat din funcţie în 29 septembrie, conducerea instituţiei fiind preluată, cu titlul de interimat, de Iacob Andreica, director tehnic al Direcţiei Silvice Maramureş.

.

Lăsaţi un răspuns