Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 24 octombrie 2020

În mintea copiilor. „Singur acasă”, cu Alina Gorghiu

„Singur acasă”, cu Alina Gorgiu, şefa PNL, a stârnit reacţii pe Facebook. În timp ce unii au comentat că liberala se face de ruşine, alţii că şefa PNL a dat în mintea copiilor, Gorghiu a spus că nu a vrut să îi jignească pe cei din PSD

Alina Gorghiu a publicat pe Facebook un clip în care convinge un copil singur acasă să îi deschidă uşa, spunându-i că „Victor” vrea să-i copieze temele şi „Liviu” vrea să-i fure sandwich-urile, făcând trimitere la social-democraţii Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Şefa PNL susţine că este vorba de o parodie şi că în realitate PSD „fură mai mult decât sandvişuri”, dar nu a vrut să jignească.

gorghiu-cu-dolhaPostarea videoclipului a adunat comentarii pro şi contra gestului făcut de Gorghiu.

Într-o conferinţă de presă la Craiova, Gorghiu a declarat, miercuri, că a parodiat un clip din realizat în anul 2008.

„Este un filmuleţ parodie. Filmuleţul iniţial a fost făcut de mine în campanie electorală acum câţiva ani de zile la un door to door. L-am pus amuzată de faptul că sunt copii isteţi cărora părinţii le-au spus să nu deschidă uşa. Reacţia pe care aţi văzut-o pe Facebook-ul meu este reacţie la acel filmuleţ şi este un mesaj către toţi cei care îl văd şi care ar trebui să ştie un lucru: PSD egal înşelătorie, PSD fură mai mult decât sandvişuri, dar am vrut o replică haioasă. Nu am vrut să îi jignesc mai mult decât sandwich-ul sau temele copiate”, a spus Alina Gorghiu.

 

 

 

foto: Facebook

 

 

 

Lăsaţi un răspuns