Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Deszăpezire în zona unităţilor de învăţământ din Baia Mare

Echipe de intervenție vor acționa, începând de astăzi, 13 ianuarie, cu utilaje și material antiderapant pentru degajarea zăpezii din zona unităților de învățământ, de pe raza municipiului Baia Mare, (creșe, grădinițe, școli, licee, colegii etc) în vederea desfășurării în bune condiții a traficului rutier și pietonal.

masina-deszapezireAcestea nu sunt singurele activităţi de deszăpezire deoarece administraţia locală a solicitat să se lucreze, cu utilaje, şi pentru lărgirea părții carosabile pe bulevardele și străzile principale din municipiul reședință de județ. „Alte echipe vor interveni cu utilaje și material antiderapant pe străzile din cartiere”, spune Marinel Rob, viceprimar cu atribuţii de primar.

„Adresăm rugămintea conducătorilor auto (persoane fizice și juridice) să sprijine activitatea de deszăpezire prin efectuarea parcării vehiculelor, în așa fel încât să nu împiedice desfășurarea în bune condiții a activității de deszăpezire. Activitățile de intervenție în zona unităților de învățământ, respectiv pe bulevardele și străzile principale sunt preconizate să fie finalizate până la sfârșitul zilei de 16 ianuarie a.c., iar acțiunile din cartierele municipiului se vor desfășura, etapizat, până la terminarea lucrărilor de deszăpezire”, a subliniat Marinel Rob, reprezentantul administraţiei locale Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns