Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Bani pentru aeroportul din Maramureș prin amendament depus de Călin Matei

„Mulțumesc mult tuturor colegilor mei pentru sprijinul acordat pentru trecerea amendamentului meu cu privire la finanțarea cu 15 milioane de lei, adică peste 3 milioane de euro, a aeroportului Baia Mare!”, a scris pe o rețea de socializare Călin Matei, deputat PSD de Maramureș.

calin mateiComisiile reunite de buget-finanţe au audiat, sâmbătă şi duminică, reprezentanţii ordonatorilor principali de credite şi au aprobat sumele alocate fiecăruia dintre ei. La aceasta oră, Parlamentul României dezbate proiectul de buget pe anul 2017, iar votul final ar putea fi dat marţi. Ca o confirmare a celor punctate de Călin Matei este și declarația lui Marius Bota, deputat PSD de Maramureș. ”Azi, am susținut în Plen amendamentul domnului deputat Călin Matei, prin care am reușit să asigurăm finanțarea integrală în vederea finalizării lucrărilor la Aeroportul Baia Mare. Problema financiară o putem considera rezolvată. Mulțumim colegilor care ne-au susținut în acest efort!” a punctat deputatul Bota într-o postare pe o rețea de socializare.

La Aeroportul Internațional Baia Mare lucrările de extindere sunt pe ultima sută de metri însă finanțarea era incertă până astăzi.

Lăsaţi un răspuns