Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Dare de seamă la Politia Maramures

Joi, 2 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș a avut loc evaluarea activității și a rezultatelor obținute de polițiștii maramureșeni în anul 2016.

 

ipjFestivitatea a debutat cu păstrarea unui moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliție, Nistor Gheorghe, erou al Poliției Române.

Raportul de evaluare a fost prezentat de șeful inspectoratului, chestor de poliție dr. Viorica Marincaș, iar la activitate au participat, alături de polițiștii maramureșeni, prefectul județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Dana Borcuti, precum și comandanții și șefii instituțiilor din sistemul de ordine și siguranță publică, reprezentați ai instituțiilor descentralizate ale statului și ai tuturor partenerilor instituționali cu care s-a colaborat în anul 2016.

Din partea Inspectoratului General al Poliției Române a fost prezent comisar șef de poliție Ion Popescu, directorul Direcției Control Intern, care a transmis mesajul de felicitare, apreciere și sprijin al inspectorului general al Poliției Române.

„Unul dintre obiectivele generale ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș în anul 2016 a fost creșterea gradului de siguranță pentru cetățeni, iar diminuarea criminalității pentru al doilea an consecutiv confirmă eforturile depuse de polițiștii maramureșeni în anul supus evaluării”, au aratat reprezentantii IPJ.

Lăsaţi un răspuns