Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 7 mai 2024

Gabriel Bogdan Ștețco – ales președinte al TNL Maramureș

Conferința județeană pentru alegeri la tinerii liberali (TNL) din Maramureș, organizată pe 15 octombrie, în Baia Mare, l-a ales, cu vot majoritar, pe Gabriel Bogdan Ștețco în funcția de președinte al tinerilor liberali maramureșeni.

conferinta tnl,,Le mulțumesc colegilor mei pentru că au avut încredere în mine, în echipa mea și vreau să-i asigur pe toți că nu-i vom dezamăgi. De astăzi, vom munci alături de toți tinerii din PNL Maramureș, alături de întreaga organizație a PNL Maramureș pentru a recâștiga încrederea maramureșenilor în proiectele și în echipa noastră. Suntem tineri, determinați și convinși că vom reuși să facem din PNL Maramureș principala forță politică din județ. Avem tot sprijinul conducerii PNL Maramureș, iar rezultatele muncii noastre sperăm să se vadă cât mai curând,, a declarat Gabriel Bogdan Ștețco, președinte TNL Maramureș.

La rândul său, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, i-a asigurat pe tinerii liberali maramureșeni de tot sprijinul său și le-a transmis că are încredere în ei și că se bazează pe ei în viitoarele acțiuni și confruntări electorale: ,, La viitoarele alegeri vreau să ne bucurăm împreună de victorie și să demonstrăm că munca în echipă și perseverența reprezintă cea mai bună cale spre succes.,,

Din noua echipă de conducere a TNL Maramureș mai fac parte: Romeo Crișan –președinte executiv, Moiș Alina și Pop Adrian – primvicepreședinți, Cozmuță Adrian-secretar general și Monica Șpiț – secretar general adjunct. De asemenea, au mai fost aleși 9 membri  în Biroul de Conducere al TNL Maramureș : Deac Bogdan, Dolha Florin, Donca Andra, Iuga Maria, Podina Alexandru, Pop Nicușor Mihăiță, Timiș Daiana, Rad Vasile și Sabadoș Dănuț Grigore.

 

 

 

Biroul de presă al PNL

 

 

Lăsaţi un răspuns