Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

A pus foc la ușa soacrei

A aprins ușa de la locuința soacrei, însă, în scurt timp, a ajuns pe mâna oamenilor legii. Este cazul unui bărbat din Mireșu Mare, care este cercetat acum pentru distrugere.

pompieriÎntr-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Maramureș se arată că aseară, la ora 21.40, o femeie a sesizat poliţia. Aceasta a reclamat că uşa apartamentului mamei sale a fost incendiată.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, poliţiştii au constatat că soţul apelantei, cu care se află în proces de divorţ, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, a devenit violent şi a incendiat uşa apartamentului. Incendiul a fost localizat și lichidat de către două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Uurgență Maramureș.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Mireşu Mare, nu se mai afla la locul faptei, însă a fost prins la scurt timp de un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi şi transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Lăsaţi un răspuns