Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 23 mai 2024

„Raliului zăpezii” – sub paza jandarmilor

pe astfel de drumuri sunt desfătare. Pasionați ai curselor pe teren accidentat și-au dat întîlnire la Cavnic, unde, la sfârșitul săptămânii se va desfășura „Raliului zăpezii”, edi’ia a VIII-a.

raliul-zapezii-cavnicÎn perioada 2-4 martie, jandarmii montani maramureşeni împreună cu cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş şi cu alte structuri din Ministerul Afacerilor Interne, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării „Raliului Zăpezii”, în zona oraşului Cavnic, eveniment organizat  de către Asociaţia Club Sportiv Team Dakar România în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş şi în colaborare cu Primăria Cavnic.

Jandarmii vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă, condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional.

Pentru buna desfăşurare a manifestării şi pentru prevenirea accidentelor, jandarmii maramureşeni recomandă participanţilor: să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine; să nu se implice în evenimente de natură să tulbure ordinea publică; să respecte locurile stabilite pentru spectatori; să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului.

Lăsaţi un răspuns