Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Iustin Talpoș: Nu am negociat nicio funcție

S-a plâns în repetate rânduri de activitatea guvernamentală. Și-a exprimat nemultumirea vizavi de creșterea prețurilor, clama că  „nivelul de trai al românilor a scăzut din cauza guvernării dezastruoase PSD-ALDE” și că Guvernul Dăncilă „nu este capabil să redreseze economia, iar prin măsurile adoptate îndreaptă țara spre o nouă criză economică”, iar apoi a trecut de partea celor aflați la putere. Este cazul senatorului de Maramureș,  Iustin Talpoș, care, ieri, și-a părăsit partidul în care și-a început activitatea politică (PMP) și a trecut de partea PSD.

talpos cu zeteaAstăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, a anunțat primirea în partid a senatorului Talpoș.

”Îi mulțumesc senatorului Iustin Talpoș că a ales să muncească alături de PSD Maramureș și PSD Baia Mare, fiind un coleg pe care ne vom baza în perioada următoare. Am apreciat munca sa atât din punct de vedere administrativ, când era consilier municipal, dar și ca profesor și director de școală, iar acum din calitatea de parlamentar. Astfel de oameni valoroși vor fi primiți mereu în echipa PSD și, personal, am convingerea că senatorul Iustin Talpoș va avea un aport substanțial atât în cadrul organizației municipale, cât și în organizația județeană a PSD”, a spus Zetea. Acesta a subliniat faptul că formațiunea pe care o conduce este deschisă tuturor celor care doresc să îmbrățișeze doctrina social-democrată.

Iustin Talpoș a arătat că, înainte de a semna adeziunea la formațiunea social-democrată, s-a consultat cu o parte dintre cei apropiați. Totodată, senatorul a dorit să infirme orice zvonuri legate de faptul că ar fi negociat vreo funcție administrativă sau politică. ”Am luat în calcul foarte multe aspecte înainte de a face acest pas. M-am gândit la trecut, am analizat prezentul și mi-am imaginat viitorul. Atunci când faci parte dintr-o echipă îți dorești să aduci un plus valoare, iar acest lucru îl pot face alături de PSD Maramureș în mai multe domenii, dar în special în cel al Educației, profesie în care am activat 18 ani. Voi rămâne același om tranșant care va critica când va fi cazul, dar în PSD s-a dovedit că a critica poate fi constructiv. Totodată, subliniez faptul că nu am negociat nicio funcție în cadrul PSD Maramureș sau în altă funcție administrativă la nivelul județului”, a precizat senatorul PSD, Iustin Talpoș.

 

Schimbarea vine la scurt timp după conferința județeană a PMP Maramureș.

 

Lăsaţi un răspuns