Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Arestaţi preventiv pentru tâlhărie la Șomcuta Mare

În urma activităților întreprinse, poliţiştii din Şomcuta Mare au identificat şi reţinut trei bărbaţi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, bănuiţi de comiterea unei tâlhării calificate pe raza oraşului.

montare jgheaburiFapta a fost sesizată vineri, 15 februarie. Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani, au abordat un alt bărbat din oraş şi s-au oferit să-i monteze un sistem pluvial la acoperişul imobilului, pentru care au solicitat suma de 500 de lei.

Bărbatul a acceptat dar, deoarece pe parcurs au apărut discuţii referitoare la contravaloarea lucrării, acesta a vrut să renunţe la lucrare, le-a oferit suma solicitată iniţial şi le-a cerut să plece. Însă cei trei clujeni l-au urmărit în locuinţă şi l-au deposedat prin acte de violenţă de suma de 3.300 de lei, iar apoi au fugit de la faţa locului cu un autoturism despre care nu au putut fi oferite indicii.

Cooperarea poliţiştilor din Şomcuta Mare cu cei din judeţul Sălaj a dus la depistarea celor trei, în trafic, pe raza municipiului Zalău.

Suma de 3.050 de lei, găsită asupra lor, a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. În urma probatoriului administrat, cei trei bănuiţi au fost reținuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă.

         Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Lăsaţi un răspuns